20 Ağustos 2016 Cumartesi

Hemoroit İçin Bitkisel Çözüm 3

HEMOROİT(BASUR-MAYASIL)HAKKINDA
Hemoroid Hastalığı
Muayene ve Teşhis Nasıl Oluşur Kabızlık Tedavileri Cerrahi Tedavi
Konservatif Tedavi CerrahiDışı Tedavi Laserötesi Tedavi Tekrarlarmı? Bende Varmıdır
Gebelikte basur Tedavi Olanların Cevap Alan Bitkisel Çözüm Hemoroid Resimleri
Menier Hastalığı Baş Ağrısı Nedir Kulak Hastalıkları Miğren Hastalığı
Vertigo Hastalığı Prostat Hastalığı
İlacın Adı:GÜVERCİN AĞACI
Tedavi:Güvencin ağacının bitkisi ve kabuğundan elde edilen doğal yağ direk olarak basur memelerinin üzerine uygulanabilir. Yurtdışında basur hastaları için özel olarak üretilen ve güvencin ağacı yağı içeren ıslak mendiller bulunmaktadır. Gün içinde basurun neden olduğu rahatsızlığı azaltmak için temiz bir bez parçasına güvercin ağacı yağı sıkıp rahatsızlık veren bölgeye koyabilirsiniz.Güvercin Ağacı; Kanamayı durduran ve yatıştırıcı etkisiyle öne çıkan güvercin ağacı basurun belirtilerini hafifletebilir. Güvercin ağacı sindirim kanalının anüse açılan son bölgesinde şişmiş damarları güçlendirir. Reçetesiz eczanelerde satılan pek çok basur pedi, etken madde olarak güvercin ağacın dan elde edilen bileşenler kullanılmaktadır.
İlacın Adı:ŞAKAYIK
Tedavi:Şakayık kökü merhemi basur tedavisinde yaygın olarak kullanılmaktadır ancak ülkemizde bu ürünü aktarlarda bulmak biraz zor olabilir. Şakayık kökünü atkestanesi özü, güvercin ağacı özü, basurotu (Scrophularia) ve civanperçemi ile karıştırarak kullanabilirsiniz.
İlacın Adı:CİVANPERÇEMİ+PELİN OTU
Tedavi:Civan perçemi:Pelin otu ile beraber kaynatılıp çayı hazırlanır.Bu çaydan günde 1 bardak içmek ve hemoroide sürmek rahatlatıcı etki yapar. Civan perçemi hemoroidden kaynaklanan kanamaları azaltır.
İlacın Adı:ACI BADEM
Tedavi:Acı badem: Havanda ezilen acı badem sirke ile karıştırılır. Krem haline getirilen karışım dışarı çıkan memeye sürülürse faydalı olur.
İlacın Adı:AT KUYRUĞU
Tedavi:At kuyruğu bitkisinin suyunu kaynatıp içmeniz sizi biraz olsun rahatlatacaktır.
İlacın Adı:TAVŞAN MEMESİ
Tedavi:Tavşan Memesi; Bu bitki neredeyse 2000 yıldır dolaşım sistemindeki sorunlar ve özellikle damar hastalıklarında kullanılmıştır. Tavşan memesi bitkisinin etkin bileşenleri kan damarlarını daraltır ve böylelikle basur tedavisinde işe yarayabilir.
İlacın Adı:ALEO VERA(Sarı Sabır)
Tedavi:Aleo Vera; Afrika'da yetişen aloe vera bitkisinin yaprakları berrak bir jel içermektedir. Bu jel yaraları, harici yanık ve güneş yanıkları tedavisinde de kullanılmaktadır. Ayrıca bu bitki saksıda ev bitkisi olarak hemen her yerde yetiştirilebilir. Yapraklarına çizilen uzunca bir çizikten elde edilen jel bir pamuğa damlatılarak direk basura uygulanabilir.
İlacın Adı:KARNIYARIK OTU
Tedavi:Karnıyarık Otu; Basurun en önemli nedenlerinden biri de düşük lifli beslenmedir. Bazı ticari diyet ürünlerinde kullanılan psilyum karnıyarık otunun kabuğu ve tohumunda elde edilmektedir. Psilyum tuvalete çıkmayı kolaylaştıracak biçimde bağırsakta jelatine benzer bir madde oluşturarak çözünebilir lif sağlar, bunu sonucunda kabızlığı önler ve basur acısını dindirir.
İlacın Adı:ÜZERLİK OTU
Tedavi:Üzerlik tohumları kavrulup öğütülür,yemeklerden yarım saat önce 1'er tatlı kaşığı yenir.
İlacın Adı:PATLICAN
Tedavi:Patlıcan sapı;Kemer patlıcanın yeşil sap kısmını 1 bardak suya bir patlıcan sapı hesabıyla kaynatıp bu sudan sabah akşam bir bardak içilir. 10Gün Devam edilir.
1
2
3
4
UÇAN Blogları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder