20 Ağustos 2016 Cumartesi

Hemoroit İçin Bitkisel Çözüm 2

HEMOROİT(BASUR-MAYASIL)HAKKINDA
Hemoroid Hastalığı
Muayene ve Teşhis Nasıl Oluşur Kabızlık Tedavileri Cerrahi Tedavi
Konservatif Tedavi CerrahiDışı Tedavi Laserötesi Tedavi Tekrarlarmı? Bende Varmıdır
Gebelikte basur Tedavi Olanların Cevap Alan Bitkisel Çözüm Hemoroid Resimleri
Menier Hastalığı Baş Ağrısı Nedir Kulak Hastalıkları Miğren Hastalığı
Vertigo Hastalığı Prostat Hastalığı
İlacın Adı:ÇOBAN ÇNTASI
Tedavi:4 bardak soğuk su içine 4 tatlı kaşığı ufalanmış çobançantası ve bu karışım 8 saat bekletilir. Bekletilen karışım 1 gün içerisinde tüketilmelidir. Ayrıca çobançantası kaynatılır ve bu su ile basur yıkanır.
İlacın Adı:ÜZÜM YAPRAĞI
Tedavi:1 bardak kaynar su içine 10 gram siyah üzün yaprağı konur ve 10 dakika demlenmesi için beklenir. Bu basur küründen günde 2 bardak hazırlanıp içilir.
İlacın Adı:SEMİZ OTU
Tedavi:Semizotu lapa haline getirilir. Lapa haline getirilen semizotu hemoroid üzerine konulup bir süre bekletilir.Saf zeytinyağı ısıtılır. Sabahları bu ısıtılan zeytinyağı küründen aç karnına 50 gram kadar içilir. Zeytinyağı kürüne birkaç gün devam edilir.
İlacın Adı:MAYDANOZ
Tedavi:1 bardak kaynar suyun içine 1 tutam ince doğranmış maydanoz ilave edilir ve bu karışım 5-10 dakika boyunca kaynatılır. Kaynayan maydanoz kürü 20 dakika demlenmesi için bekletildikten sonra bu kür ile basurlu bölge bolca ıslatılır.
İlacın Adı:ACI MARUL
Tedavi:Acı marul yapraklarından ve kökünden yapılan çaybasurdan şikayeti olanlara fayda sağlar.
Andız otu basur tedavisinde etkilidir.
İlacın Adı:AT KESTANESİ
Tedavi:At kestanesi (bir kilo) küçük parçalara doğranarak pişirilir ve suyu ile temizlenilirse basuru önler.
İlacın Adı:ZERDEÇAL
Tedavi:Toz zerdeçal hemoroid için çokfaydalıdır. Aktif maddesi kurkumindir. 1 silme tatlı kaşığı zerdeçal (yaklaşık olarak 3 gram), ortalama 30-90 mg kurkumin içerir. 200 mg/gün’lük dozlarda (yaklaşık 2-4 silme tatlı kaşığı toz) zerdeçalın antienflamatuvar, antikanserojen ve antiaterojenik olduğu gösterilmiştir. Şimdiye kadar bilinen bir yan etkisi yoktur.
İlacın Adı:KARAHALİLE
Tedavi:Karahalle bitkisi taş kadar sert bir bitkidir ve kahve çekirdeğine benzer. 100-150 gram karahelleyi çok az miktarda sade veya sıvı yağ ile, kısık ateşte, süreklikarıştırmak suretiyle pişirin. Pişirilen karahelle çekirdekleri yumuşak bir kıvam alacaktır. Altını kapatıp, ılıyıncaya kadar bekleyin ve ılıyançekirdekleri cam bir kavanozda saklayın. Hemoroidşikayetlerinizin yoğun olduğu günlerde, yemeklerden önce, günde 2-3 kez 1 adet çekirdeği çiğneyin.
İlacın Adı:KUŞBURNU
Tedavi:Kuşburnunu yıkayıp temizledikten sonra, pelte kıvamına gelinceye kadar pişirin. Elde ettiğiniz pelte ılıyınca, bu pelteyi makat bölgesine tampon yapacak şekilde koyun. Üzerine naylon kapatarakçamaşırınızı giyin ve oturun.
İlacın Adı:KANTORON
Tedavi:Doğal kantaron yağı ve kantaron özü içeren kremler basur üzerine uygulandığında basurun neden olduğu rahatsızlıkları hafifletir.
İlacın Adı:YILAN BURCAĞI
Tedavi:Yılan burçağı günde 3 kere sabah öğle akşam 3er tane içilecek 10 gün boyunca perhiz yapılacak asitli içecekler acı turşu gibi şeyler yinmeyecek içilmeyecek alkolda dahil.
1
2
3
4
UÇAN Blogları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder