13 Eylül 2016 Salı

Prostat'a Bitkisel Çözüm 2

PROSTAT HAKKINDA
Prostat Hastalığı
Teşhis(Tanı) Tedavileri Prostat Resimleri Tedavi Olanlar Menier Hastalığı
Prostat Ameliyatı Bitkisel Çözüm Prostat Kanseri Nedir Nasıl Tedavi Edilir Cevap Alanlar
Baş Ağrısı Nedir Kulak Hastalıkları Vertigo Hastalığı Miğren Hastalığı Hemoroid Hastalığı
İlacın Adı:ELMA SİRKESİ
Tedavi:– 2 yemek kaşığı ham, filtre uygulanmamış elma sirkesi ve 1 çorba kaşığı bal 1 bardak sıcak suyun içinde karıştırılır. Etkili sonuçlara ulaşabilmek için bu karışımdan her gün iki kez içilmelidir. – 1 su bardağı elma sirkesi, su dolu bir küvetin içine eklenir ve ardından en az 10 dakika, en fazla 30 dakika boyunca bu karışımın içinde yatılır. Haftada birkaç kez bu yatıştırıcı banyo yönteminin uygulanması prostat tedavisi için de oldukça önemlidir.
İlacın Adı:MEYAN KÖKÜ
Tedavi:Meyan kökü testosteronun dönüşmesini engelleyen iki bileşik içerir. Fakat uzun zaman yüksek dozlarda kullanmak baş ağrısı uyuşukluk su tutulması aşırı potasyum kaybı ve yüksek tansiyona neden olabilir. Bir yıl boyunca her gün iki tane (60-125 gr) meyan kökünden yapılmış şeker yiyenlerde sorun çıktığı raporlar edildi. Ben denediğimde hiçbir yan etkiyle karşılaşmadım. Fakat bitkilerden yararlanmayı düşünüyorsanız bir semptoma karşı tetikte olun ve eğer en ufak bir belirti görürseniz meyan kökü kullanımını derhal kesin.
İlacın Adı:BAL KABAĞI
Tedavi:Erişkinlik döneminde her gün bir avuç kabak çekirdeği yenilmesi önerilir. Kabak çekirdeğinin içerdiği yağ güçlü bir diüretiktir; testosteronun dönüşmesini engelleyen ‘cucurbitacin’ adlı bir bileşik içerir. Yarım bardak kabak çekirdeğinde 8 mg kadar çinko vardır. Ve çinkonun prostatı küçülttüğü ispatlanmıştır. Doğal şifacı Dr. Joseph Pizzorno ve Michael Murray prostat tedavisi için her gün 60 mg çinko alınmasını öneriyor. Kabak çekirdeği güçlü amino asitler olan alanin glisin ve glutamik asit bakımından da zengin bir kaynaktır. Benzer amino asitleri içeren başka tohumlar da vardır. Bizon kabağı çekirdeği yer fıstığı ve susam glisin; badem akceviz ve yer fıstığı glutamik asit bakımından zengindir.
İlacın Adı:KESTANE
Tedavi:Olgun kestanenin kahve renkli kabuğunu çıkarın ve küçük parçalara ayırın. 2 yemek kaşığı kabuğun üzerine 500 ml henüz kaynamış su koyun ve bir geceliğine termosta bekletin. Sonra buhar üzerinde birkaç dakika bekletin. Süzün ve buzdolabında bekletin. Günde 3 kere 30 damla için. Çayın hepsi bitene kadar tedaviye devam edin. Sonra 1 aylık tedaviye ara verin ve tedaviyi tekrarlayın. Bu tedaviyi toplamda 3 kere tekrarlamanız iyileşmek için yeterli olacaktır.
İlacın Adı:OMAGA3
Tedavi:Omega 3 yağ asitleri, prostat kanserinin büyümesini engelleyen bir diğer besindir. Bu besinin alınması için bol bol keten tohumu tüketilmesi önerilir. Aynı zamanda omega 3 yağ asidi içeren yağlı balıklar da tüketilebilir. Bu maddelerin düzenli tüketimi, prostat kanserinin etkisini azaltmaktadır. – Balık yağı takviyeleri de alınabilir. Bu takviyeler de omega 3 yağ asitleri açısından zengindir.
İlacın Adı:YEŞİL ÇAY
Tedavi:Yeşil çay prostat kanserinden kurtulma süresine yardımcı olan bir diğer çözümdür. – Yeşil çay, kanser hücrelerinin büyümesini ve çoğalmasını engeller. Polifenoller diye bilinen bir aktif madde içerir. Polifenoller ayrıca var olan kanser hücrelerini öldürmeye yardımcı olur.
İlacın Adı:SOYA
Tedavi:Soya içeren gıdalar testosteron salgılanmasını sağlayan phytoestrogens isimli bir aktif madde içerir. Bu madde prostat bezinde kan akışını kısıtlar ve böylece kanserli hücrelerin büyümesini engeller.Soya ürünleri bol bol tüketilmelidir.
İlacın Adı:DOMATES
Tedavi:Domates, güçlü bir antioksidandır aynı zamanda likopen olarak bilinen aktif bir madde içerir. Bu madde, kanserin oluşumunu ve yayılmasını önlemeye yardımcı olur. – Çiğ domates yemek ya da işlenmiş domates içeren besinler tüketmek prostat kanserini önlemeye yardımcı olabilir.
İlacın Adı:SOĞAN
Tedavi:Bir buçuk su bardağı suyu kaynatarak, kabuklarını soyup dörde böldüğünüz orta boy soğanı bu suyun içine atınız. Ağzını kaparatak beş dk daha kısık ateşte kaynattıktan sonra ocaktan alarak ılımaya bırakınız. Ilındıktan sonra süzerek, günde iki defa olacak şekilde 15 gün boyunca aç karına içiniz. Öğleden önce ve sonra veya akşam yemeğinden önce ve gece yatmadan önce olacak şekilde içebilirsiniz. Kahverengi kabuğu olan yemeklik soğan kullanılmalıdır.
İlacın Adı:BROKOLİ
Tedavi:Brokoli bağışıklık sistemini güçlendirmekte ve içerdiği pseudoantibiyotik özellikli etkin maddelerle prostatitis' e karşı etkin rol oynamaktadır. En az 250 gram Brokoliyi 1 litre suda ağzı kapalı olarak hafif ateşte 5-6 dakika pişiriniz. Suyunu ılttıktan veya soğuttuktan sonra,yarısını sabah diğer yarısını da akşam yemeğinden 20 dakika önce aç karına içiniz. Brokoli suyunu çtikten sonra 20 dakika su hariç hiç bir şey yemeyiniz ve içmeyiniz. Pişirdiğiniz brokoliyi de öğleyin yemeğinizin yanında salata olarak yeyiniz. Bu işlem 21 defa uygulanacak ve Brokoli suyu hergün taze olarak hazırlanacaktır. Yani bu küre 21 gün devam edilecektir.
1
2
3
UÇAN Blogları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder