19 Ağustos 2016 Cuma

Miğren İçin Bitkisel Çözüm 2

İlacın Adı:ÇARKIFELEK ÇİÇEĞİ
Tedavi:Çarkıfelek Çiçeğinin.Çarkıfelek çiçeğinin 400 değişik türü görülür.Bu çiçeği ilk olarak Amerika´ya ayak basan İspanyol kaşifler ile misyonerler bulmuşlardır.Çarkıfelek çiçeğinin, spazmları kesici, sakinleştirici özellikleri nedeniyle, sinirsel kökenli başağrılarına çok iyi gelir.
İlacın Adı:ÖKSE OTU
Tedavi:Ökse otunun körpe yapraklı dalları, henüz meyve vermeden kesilip kullanılır.Bu dallar ince ince kıyılır ve 25 gramı 0,5 litre soğuk suya atılıp bir gece bekletilir.Sabah kalkınca, akşamüstü ve gece yatarken birer kahve fincanı içilir.
İlacın Adı:NANE
Tedavi:4 veya 5 nane yaprağı ( taze ya da kuru) bir çay fincanı kaynar suya atılır, üzeri sıkıca kapatılarak beş dakika bekletilir ve yemeklerden sonra günde bir veya iki kez içilir.
İlacın Adı:ELMA SİRKESİ
Tedavi:Elma sirkesi, kemik ağrısını azaltır, yüksek kan basıncının düzenler. Bütün bu faydalarının yanında migren ağrılarına iyi gelir. 1 bardak suya 1 çorba kaşığı organik elma sirkesi ekleyin ve iyice karıştırın ve günlük için.
İlacın Adı:IHLAMUR
Tedavi:Migren sırasında, sıcak olarak içilen ıhlamur, kafadaki kan damarlarını gevşeterek ağrıyı azaltır, mide bulantısı ve kusmayı önler.
İlacın Adı:LAVANTA ÇİÇEĞİ
Tedavi:Şeker üzerine damlatılarak 1-3 damla lavanta ruhu, başağrılarına, baygınlığa, baş dönmesine, çarpıntıya iyi gelir.Sinirsel kökenli başağrıları için biraz lavanta ruhu şakaklara sürülebilir.6 gram lavanta çiçeği 1 litre kaynar suya atılır.Üzeri sıkıca örtülerek beş dakika dinlendirilir.Bu su, günde iki veya üç kez yemek aralarında birer çay fincanı içilir.
İlacın Adı:CİVANPERÇEMİ
Tedavi:1 çay kaşığı kurutulmuş otu 1 fincan kaynamış suya ekleyin, tadını tatlılaştırmak için 10 dakika demlemeye bırakın. Yatma vaktinde alınız. Kandil çiçeği, bindir yaprak otu adlarıyla da tanınan civanperçemi bitkisi, özellikle kadınlar için vazgeçilmez bir yardımcıdır. Bir dolu tatlı kasığı civanperçemi ¼ litre kaynar suya ilave edilerek 3 k. demlenir, sonra süzülerek, sıcak olarak yudum yudum içilir.
İlacın Adı:BİBER
Tedavi:Ilık bir bardak suya bir çay kaşığı acı biber koyun ve iyice karıştırın, için.
İlacın Adı:PAPATYA
Tedavi:2-3 çay kaşığı papatyayı bir bardak suya koyarak bir dakika boyunca kaynatın ve günde 2-3 kere için.
İlacın Adı:BUZ+MASAJ
Tedavi:Gerginlikten kaynaklanan baş ağrıları yanında migren ağrılarına da buz uygulamak iyi gelir. Buz uyuşturucu etki yaptığından dolayı ağrı başlayacağını hissettiğiniz andan itibaren uygulayın.Kafaya yapılan masaj beyne gönderilen sinyallerin artmasını sağlayarak migren ağrılarının azalmasını sağlar. Masaj aynı zamanda serotonin aktivitesini hızlandırarak ağrının azalmasına yardımcı olur.
1
2
UÇAN Blogları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder